CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Vorr Tokazahn
Country: Italy
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 23 April 2004
Pages: 234
PDF File Size: 9.7 Mb
ePub File Size: 12.96 Mb
ISBN: 607-5-50445-270-7
Downloads: 22376
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nigami

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Lucrez in domeniu de ceva timp si tot am mai invatat ceva. Singurul meu of este ca sunteti rarisim. Numai bine va doresc! Cori Felicitari pentru acest proiect!

Curs Contabilitate primară şi financiară – cod COR:

Recomand oricui doreste sa inteleaga. Am invatat notiunile contabile intr-un mod simplu, rapid si eficient. Alin Va multumesc frumos, pentru modul inteligent si simplu de a ne explica bazele contabilitatii.

Multumesc D le profesor. Amalia De mare folos!!!! Pegea M-ati salvat de la o restantaContabilitafe dom’ Profesor!! Un curs foarte clar explicat. Mirela Sper sa apara si contabilitate financiara! De admirat si faptul ca toate aceste materiale didactice ne-au fost oferite gratuit. Multa sanatate si putere de munca!

M-am plictisit de cursuri la contabilitate gen orele de istorie din liceu Am primarx pe acest site cu ideea de a imi improspata cunostiintele, dar pe parcurs, mi-am umplut diversele lacune pe care le-am avut in ceea ce privesc teoriile contabile care sunt atat de vagi si greoaie. Felicitari si mii de multumiri. Cred ca sunteti unic! Daca se poate sa continui sa aprofundezi anumite teme.

Razvan O prezentare excelenta care din pacate supara buzunarul altora.

  KTH X3B 4G PDF

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

Va multumesc din pgimara si imi permit sa va sugerez sa realizati un astfel de proiect privind Contabilitatea financiara. Pot spune un singur lucru: Sunte-ti cei mai tari! Am reusit sa iau examenul doar cu ajutorul video lectiilor! Cursurile sunt foarte bine structurate si explicate. Nu a ramas nici o notiune neinteleasa, datorita acestui extraordinar pedagog! Marius O idee geniala de a preda notiuni de contabilitate,de care multi au nevoie la scoala si niciun profesor nu se oboseste sa-i faca pe studenti sau elevi sa intaleaga primqra.

Le-am recomandat site-ul d-voastra so colegilor mei si suntem toti foarte multumiti. Ccontabilitate mod foarte bun de a preda, felicitari domn profesor. Paul Adrian parerea mea ca ati facut o gresalafilmu e asa bun ca nu mai e nevoie sa cumpar cartea de carte.

Felicitari, nu am intalnit pe cineva care sa explice atat de bine! Ceea ce am invatat in cele 4 lectii anuleaza tot ce am invatat xurs anul 1 de facultate predat intr-un mod superficial si greoi.

Pacat ca nu ati facut si Contabilitatea Financiara: Pacat ca maine am examen si nu stiu sa fac grilele. Gheorghiu Andrei Foarte util si extrem de usor sa retinem, poate datorita faptului ca reusiti foarte bine sa captati atentia celor ce vizioneaza.

Andreea Coontabilitate mai buna metoda de a invatza bazele contabilitatii!!

Felicitari pentru munca depusa!!! Costea Cojtabilitate Este cel mai bun lucru pe care l-am intalnit pe internet si ma bucur foarte mult ca cineva s-a gandit si la metoda aceasta. L De departe cea mai bun?

BlackMissster Other logical structuresCompare and contrastMain article: Adriana Felicitari pentru ceea ce faceti! This makes it more difficult for the heart to pump blood. Vreau sa invat cu dumneavoastra si contabilitate financiara toate IAS-urile. In strainatate deja este folosit la un nivel mult mai ridicat.

  ANEL VOLCAN APAGADO PDF

Curs de Contabilitate primara Constanta

Sergiu Damian Tot respectul? Cu stima, Magda Cioclov. In these times computers resort to on the agenda c tomfoolery all your veritable figures, passwords from various accounts, photos, in ell, computers can be hardened to grant in the quality persistence of online services using the combine, which means that someone who whim partake of access to your computer objective at one’s hands on access to all your funds and information.

Am reusit sa inteleg aceasta materie la care credeam ca nu voi reusi. Sper sa apara si contabilitate financiara! Multumesc mult si felicitari pentru acest proiect si nu va opriti Dana Totul e atat de clar si simplu cand explicati.

Cu ajutorul notiunilor prezentate in carte mi-am putut clarifica si consolida cunostintele de contabilitate pe care le-am acumulat in liceu Alexe Primra Felicitari dom’ Profesor! Emilia Ma bucur ca am descoperit materialul dvs, este genial. George Domnul profesor va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti. Sa va ajute Domnul! Burleanu Abel Sunteti un profesor extraordinar, datorita dvs am trecut cu succes examenul de la contabilitate, multumesc mult: